keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

#9. Ratsastustunti ja vauhdikasta maastoilua!

Tänään oli siis klo 17 ratsastustunti pitkästä aikaa. Kenttä on ihanasti jo sulanut, joten voi mennä ihan normaalisti ilman bootseja.

Ja eilen tehtiin Maaran kanssa kentällä vähän maastakäsittelyä. Pujoteltiin sellasten tötsien välistä ensin niin, että talutin Maaraa ja sen jälkeen päästin sen vapaaksi. Sitten lähdin kävelemään ja Maaran oli tarkoitus lähteä seuraamaan minua, kuten se tekikin. Sitten lopetettiin pujottelu ja kävelin ihan normaalisti eteenpäin ja pysähdyin, jolloin Maaruli pysähtyi siihen viereeni. Vähän myöhemmin sitten tehtiin samaa, mutta niin että lähdin juoksemaan. Maaralla kesti vähän aikaa tajuta sen ideaa, mutta kyllä se sitten sen hoksasi ja lähti raviin! Sen lisäksi Maara sai vähän kumarrella ja lopuksi menin vielä selkään hetkeksi ilman satulaa.

Ollaan myös käyty Maaran ja Dennis shettiksen kanssa maastoilemassa jonkun verran. Viime kerralla mentiin ihan metsään sellaiselle polulle. Kun tultiin takaisin, olimme Maaran kanssa shettiksen edellä jonkun verran. Sitten kuului laukka-askelia ja shettis laukkasi metsästä ilman ratsastajaa. No, hyppäsin sitten äkkiä alas selästä ja koitin mennä Denniksen eteen, ettei se pääsisi karkuun enää kauemmas. No, siinä Maarakin sitten vähän hermostui kun yritin sitä pitää toisessa kädessä samaan aikaan. Lopulta tämä Dennis sitten pääsi karkuun ja juoksi tietä pitkin tallia kohti. Ponin ratsastaja lähti perään, mutta ei ollut mitään mahdollisuutta saada sitä kiinni, joten hän tuli minun ja Maaran luokse. Siinä sitten vähän rauhoittelimme Maaraa ja lähdimme yhdessä taluttamaan sitä takaisin tallille! Ei ollut onneksi pitkä matka ja totta kai Dennis oli juossut takaisin talliin.

Mutta joo. Pahoittelut, on ollut nyt niin paljon kokeita niin en ole kerinnyt kirjoitella tänne.. Katsotaan jos saisi ensi kerraksi jotain keväisiä kuvia! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti