maanantai 14. maaliskuuta 2016

#26 Aurinkoisia videoita ja kuvia





9.3.2016 keskiviikko

Keskiviikkona käytiin muistaakseni kentällä ratsastelemassa. Tehtiin ensin käynnissä ja ravissa perusjutut läpi. Sitten aloitettiin vasemmasta laukasta, joka sujui hyvin tällä kertaa. Samoin sujui oikeakin laukka ja Maara oli reipas. :) Ollaan nyt alettu myös antamaan Maaralle sellasta "pöperöä". Siihen tulee siis ihan vaan:

    kourallinen chia siemeniä
    selected pellettejä kourallinen
    mukillinen vettä
    noin ruokalusikallinen munkinpippuria


11.3.2016 perjantai

Perjantaina kaverini Sonja tuli ratsastamaan newforestin ponillamme Rambolla, jota hän vuokraa. Molemmat ponit olivat ihan rauhallisia ja reippaita. Mentiin kentällä ja menin taas Maaralla ilman satulaa. Harjattiin ponit hyvin ennen ja jälkeen. Sen lisäksi annoin Maaralle sen pöperön.



13.3.2016 sunnuntai

Sunnuntaina käytiin pikkusiskoni kanssa ratsastamassa takalaitumella. Oli mukavan aurinkoista ja saatiin kivoja kuvia. Siskoni otti siis kuvia, mutta pääsi käymään myös Maaran selässä. Muutama videokin saatiin. Laukat sujui todella hyvin, niin kuin kaikki muukin ja Maara oli tapansa mukaan reipas. :) Loppuun vielä niitä kuvia ja videoita.





Maaralla on selvästi alkanut jo karvanlähtö :D




Maara oli aika reippaalla päällä










Pikkusiskoni ratsastamassa





Tänään 

Tänään oli ratsastustunti kello 18.45. Laitoin Maaralle bootsit, koska oli melko liukkaan näköinen keli. Saatiin Rambo mukaan tunnille, joten tällä kertaa ei tarvinnut mennä yksinään Maaran kanssa. Maaran kunto on taas parantunut huomattavasti jopa open mielestä. :) Tehtiin kaikki askellajit läpi ja hienosti meni.






Ei kommentteja :

Lähetä kommentti