tiistai 8. maaliskuuta 2016

#25 Ratsastustunti ja kuvia

Eilen 7.3

Eilen oli ratsastustunti klo 18.45. Mentiin Maaran kanssa kentälle jo ennen puolta, niin ehdittiin hyvin lämmitellä ennen kuin ope saapui. Laitoin Maaralle myös bootsit, koska oli melko liukkaan näköinen keli ja sen lisäksi Maara oli vuoltu perjantaina. Mentiin ilman satulaa.

Tunnilla tehtiin melko paljon ihan perusjuttuja. Maara oli innoissaan ja todella reipas, laukan jälkeen ei taaskaan olisi malttanut ravata rauhassa. :) Maaran kunto on parantunut aika kivasti, eikä se enää hengästy niin kovasti ravissa tai laukassakaan. Hikihän sillä kyllä tuli, kun työskenneltiin ihan kunnolla ja oli melkein plussakelit.

Laukannostot onnistui oikeassa kierroksessa todella hyvin käynnistä sekä ravista, mutta vasempaan kierrokseen Maaralla oli vähän vaikeuksia nostaa laukkaa käynnistä. Tai no, kyllähän se laukka nousi, mutta oli aika usein väärä laukka. Kyllä sekin suunta sitten lopuksi sujui. Ainakin tiedetään mitä harjoitella nyt tunneilla ja muutenkin. :)

Tänään

Tänään käytiin takalaitumella kahlailemassa, vaikka eihän siellä nyt ihan niin kauheasti lunta olekaan enää. Maara oli reipas. Ei laitettu bootseja ja mentiin jälleen ilman satulaa.

Tehtiin ympyrää siinä pellon/laitumen keskellä ja Maara meni tosi nätisti ja melko rauhassakin. Pystyttiin mennä ihan kaikkia askellajeja ja laukka meni tänäänkin hienosti!

Lopuksi käveltiin vielä kierros ympäri takalaidunta ja otettiin vähän kuvia, mitä laitan tähän loppuun. :)





<3


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti