perjantai 25. maaliskuuta 2016

#27 Rokotus, hampaiden raspaus ja vähäistä ratsastusta

Nyt on ollut vähän kiireitä niin taitaa jäädä viime viikon jutut kirjoittamatta, kun en oikein muista mitä silloin tehtiin. Ratsastin joka tapauksessa maanantaina ja keskiviikkona (14. ja 16.3).

Tostaina (17.3) Maara sai rokotuksen ja sen hampaat raspattiin, jonka takia ei pahemmin sitten ratsasteltu muuta kun sunnuntaina kevyesti. Lauantaina (19.3) en ollut edes kotona, joten en olisi voinut mennä ratsastamaan.

21.3.2016 sunnuntai

Käytiin Maaran kanssa tiellä kävelemässä ja ravailemassa ilman satulaa. Oli tosi kiva keli ja Maara oli reipas. Käytiin ihan lyhyellä lenkillä vaan. Maaralta irtosi todella paljon taas karvaa. :)

23.3.2016 keskiviikko

Keskiviikkona oli ratsastustunti kello 17.30, eli vähän aikaisemmin kuin yleensä ja eri päivänäkin. Mentiin kentälle ilman satulaa Maaran kanssa ja saatiin Rambo poni ja Liisakin mukaan. Ei laitettu bootseja ja huomattiin sitten että kenttä olikin vähän liukas. Mentiin noin 15 minuuttia käyntiä ja hidasta ravia siinä, kun päätettiin open kanssa että jätetään tunti siihen kun ei voinut mitään oikein tehdä ja oli niin kylmäkin. Kaiken lisäksi ope sanoi että näytin kalpealta eikä hän halunnut sairastuttaa muo enempää, kun oon koko viikon ollut vähän kipeenä. :D

Eli juu, nyt on jäänyt vähän ratsastelut vähemmälle lähinnä sen takia että kenttä on ollut niin huonossa kunnossa ja sitten oon ollut kipeenä, + on ollut menoja ja koulujuttuja.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti