sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

#19. Säännöllisemmin?

Noniin, ajattelin että alan nyt kirjoittelemaan tänne säännöllisemmin, koska muuten täällä on niin harvoin postauksia. Päätin, että voisin tiivistää koko viikon ratsastelut ynnämuut yhteen tai kahteen postaukseen. Eli viikossa tulisi aina yksi taikka kaksi postausta. No, vähintään se yksi, mutta jos jaksan/on aikaa niin sitten voisin kirjoitella vaikka parikin kertaa viikossa!



Joka tapauksessa, koitin Maaralle tässä vähän aikaa sitten bootseja taas, koska tuntui että poni arkoi sen verran. Noh, kun mentiin bootseilla tunnilla niin Maara nosteli jalkoja hiukka korkeammalle kuin yleensä ja oli muutenkin aika haluton liikkumaan. Siispä mentiin vain 3-4 kertaa niillä bootseilla ja nyt taas ilman, koska arkominen on vähentynyt huomattavasti ja menee vähän paremmmin ilman bootseja.

Lähes koko lauma koossa



Ja siis juu, tässä lähiaikoina Maara onkin ollut jotenkin haluton liikkumaan ja on pitänyt vähän väliä maiskuttaa ja antaa pohkeita että pysyisi edes käynnissä eikä pysähtelisi..

Tänään mentiin kuitenkin, 3 päivän vapaan jälkeen, ilman satulaa ja suitsia kentälle. Kiinnitin riimuun ohjat, eli ei menty ihan täysin ilman päävehkeitä. Maara oli kyllä huomattavasti reippaampi kuin silloin aiemmin, kun ei halunnut liikkua. Vaikka tänään olikin aika kuuma, niin reipas poni oli kuitenkin! Kokeiltiin myös laukkaa, mikä meni suht hyvin, mutta etenkin toiseen suuntaan laukannostot oli hankalia. No, huomenna olisi tarkotus mennä ratsastustunnille niin katsellaan sitten!

 
Maara ja Lassi

Aaws, niin söpö :3



Maara ja Lassi makoilemassa aamulla









Ei kommentteja :

Lähetä kommentti