perjantai 16. tammikuuta 2015

#3. Karkulainen

Juu, eli siis olin toissapäivänä menossa ratsastamaan ja hain Maaraa tarhasta. Olin just laittamassa riimua Maaran päähän, niin sepäs kiskaisikin pään äkkiä pois ja lähti juoksemaan Snoopy ponin kanssa ympäri tarhaa. Kävelin siellä sitten perässä ja ympäri paalikehikkoa. Noh, sitten tuli taas tilaisuus saada se kiinni, kun ponit jäivät yhteen nurkkaukseen. Sain taas Maarulin pään juuri riimun sisälle, kun se taas vetäisi päänsä pois ja ryntäsi karkuun. No sitten ne juoksivat Snoopyn kanssa pihattoa päin. Siellä sain sitten Maarulin erotettua Snoopysta ja tällä kertaa otin ihan kunnolla Maaran päästä kiinni, ettei se karannut. Sainpas.

Tallissa kun sitten harjailin, niin huomasin että sillähän on joku patti siinä korvan alapuolella ja silmän vieressä. Aiempina päivinä Maaran samainen silmä oli myös vuotanut aika paljon. Pyysin sitten äitiä katsomaan ja kuulemma Maaralla taisi olla samanlainen viime vuonnakin, itse en tosin muista kuin ihan hämärästi. Nyt se on jo ns. "valunut" siihen enemmän posken kohdalle. (tai sitten en vain tajunnut kattoa siitä silloin pari pvä aiemmin?) No mutta kuitenkin. Ja epäillään, että sillä olisi nyt kyynelkanava jotenkin tukossa. (?)

Ell tulee ilmeisesti maanantaina katsomaan Dennis shettistä, niin voisi ehkä samalla Maarankin katsoa, mikäli silloin vielä tarvetta.

Tuossa nyt on vielä yksi lyhyehkö video, minkä satuin sillon ottamaan.





Ei kommentteja :

Lähetä kommentti