sunnuntai 11. tammikuuta 2015

#2. Lunta ja sisarien ratsastelua

Tänään satoi kivasti lunta, niin mentiin Maaran kanssa kentälle ilman satulaa ja suitsia. Laitoin siis kuitenkin riimun ja kiinnitin niihin ohjat. Maara oli kyllä aika innoissaan lumesta ja muutenkin reippaalla päällä, niinkuin aina. Matkalla kentälle Maara yritti koko ajan syödä havunoksia viereisistä puista ja kaipa se muutaman saikin napattua.
Eilen kuitenkin vein 6v pikkusiskoni ratsastamaan vähän Maaralla kentälle, ilman satulaa. Aluksi Maaralla taisi olla vähän jännää, mutta sitten se kyllä rentoutui ja alkoi kävelläkin vähän rauhallisemmin. Pikkusiskolla oli ainakin kivaa! Hetken päästä myös 10v pikkusiskoni tuli kentälle ja sai kokeilla hetken ratsastella Maaralla ennen kuin palattiin talliin. Lopuksi ratsastin kyllä itsekin vielä vähän, mutta kaiken kaikkiaan oli aika rento päivä tänään ja eilen.

Ja sitten, olen ettinyt nyt jo jonkun aikaa kesäleiriä, joka ois suht. lähellä, ehkä korkeintaan jossain 3h ajomatkan päässä. Oon ajatellut esim. Pikkupihlajan tallia tai Tortolan tilaa, mutta en ole ihan varma vielä kummastakaan.. Mutta jos teillä on kokemusta jommasta kummasta tai tiedätte jonkun muun hyvän tallin täältä Etelä-Suomesta päin niin saa kertoa! :)

Mukavaa sunnuntai-iltaa teille vähäisille lukijoilleni, toivottavasti saadaan pian lisää lukijoita! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti